ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. με διακριτικό τίτλο "Smart-Tech Electronics" (ιστοσελίδα www.smart-tech.gr) με έδρα στην διεύθυνση 3ης Σεπτεμβρίου 11, στο κέντρο της Αθήνας (Πλατεία Λαυρίου, Ομόνοια) και υποκατάστημα στην Βορείου Ηπείρου 74-76 στο Μαρούσι και αποτελεί πηγή ηλεκτρονικών ειδών τεχνολογίας τόσο σε Λιανική όσο και Χονδρική πώληση εδώ και 35 χρόνια.

Η Εταιρεία μας είναι γνωστή για τη μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών ειδών τεχνολογίας αλλά και εξειδικευμένων προϊόντων, gadgets, αξεσουάρ, αναλώσιμων και εφαρμογών που προσφέρει στην Ελληνική Αγορά αλλά και το Εξωτερικό.

Η εταιρεία και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να απαντήσει στις πιο απλές ή ειδικές ερωτήσεις σας που αφορούν τις δυνατότητες και λειτουργίες των προϊόντων μας αλλά και να σας καθοδηγήσει στην αγορά του κατάλληλου προϊόντος σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Παράλληλα σκοπός της ιστοσελίδας www.smart-tech.gr είναι να ενημερώνει τους πελάτες μας και το αγοραστικό κοινό που θα μας επισκεφτεί ηλεκτρονικά για:

  • την ποικιλία των προϊόντων που μπορεί να βρει στο κατάστημα μας,
  • τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε και είμαστε πρόθυμοι να σας εξασφαλίσουμε τα προϊόντα τους,
  • το τιμολόγιο των προϊόντων μας,
  • νέες ιδέες, προϊόντα και εφαρμογές και
  • τις προσφορές που ανανεώνονται συνεχώς.

Η υπηρεσία που προσφέρουμε μέσω της ιστοσελίδας μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση παραγγελιών που θα λαμβάνονται είτε μέσω του on-line καταστήματος (www.smart-tech.gr) ακολουθώντας τη διαδικασία ηλεκτρονικής αγοράς (καλάθι αγορών) είτε τηλεφωνικώς, μέσω Fax ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (E-mail).

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας θα επωφεληθούν από τις παραπάνω υπηρεσίες για έξυπνες, εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές.

Περισσότερες πληροφορίες για τα σημεία εξυπηρέτησης και στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Think Smart – Think Smart-Tech.
*Smart = Clever, quick, bright, fashionable etc.


Στοιχεία Εταιρείας:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΛΙΑΝΙΚΟ - ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Έδρα: Γ’ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 11, 10432 – ΑΘΗΝΑ
Υποκατάστημα: Βορείου Ηπείρου 74-76, 15125 - ΜΑΡΟΥΣΙ

Α.Φ.Μ.: 800342493
Δ.Ο.Υ.: Α’ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ.:117266301000
D-U-N-S Number: 503182937

210 2209900
Επικοινωνία Κλήση